Placintă cu smochine și brânză de vaci

De data aceasta am folosit aluat pentru foietaj.
Smochinele care au scăpat de la a se transforma in dulceața, au fost trase la tigaie cu zahar și Scorțișoara, răcite, apoi amestecate cu 150 gr de brânza de vaci.
Aluatul L-am împărțit in 6 bucăți pentru 6 suluri , ca la ștrudel ( mai lungit, mai lățit … mă rog… înmulțit ).
Am adăugat umplutura, le-am aranjat in tava ( n-am uitat de sfânta hârtie de copt ) și le-am băgat la cuptor ( cam la 175 – 180 de grade … acum fiecare cu cuptorul lui ).
Pudrate cu zahar sau unse cu miere, sunt extrem de sățioase…. mai ales când mănânci una după alta și/sau îți mai faci drum așa, sa te afli in treaba prin Bucătărie.

2 gânduri despre „Placintă cu smochine și brânză de vaci

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.